DSB går som den første kunde i Norden i luften med
MobilePay baseret på CellPoint Mobiles platform.

DSB ER FØRSTE KUNDE I NORDEN MED MOBILEPAY BASERET PÅ CELLPOINT MOBIES PLATFORM

Med CellPoints nye  betalingsplatform kan virksomheder lynhurtigt lancere MobilePay, ApplePay, MasterPass og andre alternative mobile betalingsservices. DSB er som den første kunde nu gået i luften med MobilePay baseret på den nye teknologi.

Baseret på CellPoint Mobiles nye betalingsplatform er det nu muligt for DSB’s passagerer at betale for togbilleterne med MobilePay. CellPoint Mobile, der er specialiseret i betalingsløsninger til transportsektoren og har nogle af verdens største luftfartsselskaber på kundelisten, har netop lanceret platformen – Converged Payment Gateway (CPG). Den gør de nye mobile betalingsservices umiddelbart tilgængelige for virksomhederne, som med få klik kan integrere nye betalingsformer i deres systemer. Normalt tager manøvren fra måneder til år.


Opgraderingen til den nye teknologi giver et forspring i forhold til effektivt at udnytte de nye mobile betalingsservices. Platformen fra CellPoint Mobile er leverandøruafhængig, så det er nemt og tidsbesparende at koble nye omnichannel betalingsservices til i takt med, at de lanceres og efterspørges.


‐ Folk, der er på farten, har en forventning om at kunne bruge mobile betalingsservices. Mange har vænnet sig til at bastille deres billetter via app’s og forventer, at den samme grad af convenience er gældende, når de skal betale. Derfor er der en stor interesse for at kunne tilbyde MobilePay og lignende services i transportsektoren. Smarte betalingsmodeller er bade god kundeservice overfor eksisterende kunder og en potential adgangsbillet til flere kunder, men det kræver, at man som virksomhed er agil. Separat integration er tidskrævende og dyrt. Det løser vi med vores nye platform, siger Kristian Gjerding, CEO i CellPoint Mobile.


CellPoint Mobiles CPG‐platform er en central del af betalingsinfrastrukturen og sikrer hurtig understøttelse af nye betalingsservices som MobilePay. Platformen har reduceret omkostningerne til implementering af MobilePay væsentligt samtidig med, at den fortsat giver et komplet indblik i salg og betalinger.


Ifølge Kristian Gjerding er MobilePay en vigtig betalingsmetode i Norden, men den nye platform er klar med internationale betalingsformer som f.eks. Apple Pay og MasterPass med flere.


Om CellPoint Mobile

CellPoint Mobile hjælper flyselskaber verden over med at håndtere alle typer betalinger uanset, hvordan og i hvilken valuta kunderne ønsker at betale. Virksomheder kan fra én samlet platform administrere betalingerne og integrere nye betalingsformer i deres eCommerce systemer. CellPoint Mobile har udviklet såvel infrastrukturen, løsningerne og de professionelle services, der muliggør dette. CellPoint Mobile har kontorer i London, Miami, København og Pune i Indien. Virksomheden har siden 2007 hjulpet regionale og globale virksomheder med at øge omsætningen og indtjeningen. Der er flere oplysninger på www.cellpointmobile.com.